Όνειρο ή Εφιάλτης :: έκθεση φωτογραφίας | Photoglobe Seminars

To Photoglobe Seminars εγκαινιάζει μία ακόμα ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Όνειρο ή εφιάλτης», την Τετάρτη, 30 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Space Lab.

Σενάρια της φαντασίας, άλλα όμορφα και άλλα στενάχωρα, δεμένα με εικόνες, σκέψεις και συναισθήματα, ζωντανεύουν όταν κλείνουν τα μάτια και μας ταξιδεύουν σε μιαν άλλη πραγματικότητα.

52 ανερχόμενοι φωτογράφοι, επιχειρούν να παγώσουν τον χρόνο σε αυτήν την πραγματικότητα και να αποτυπώσουν μέσα από τη δική τους φωτογραφική ματιά όνειρα και εφιάλτες με μοναδική έμπνευση τα νωπά σημάδια στη μνήμη τους. Όλοι μαζί, δημιουργούν ένα λεύκωμα της φαντασίας τους, μέσα από το οποίο καλούν το κοινό να ταξιδέψει μαζί τους, να ταυτιστεί και γιατί όχι- να ανατρέξει σε δικές του προσωπικές αναμνήσεις, εμπειρίες και επιθυμίες, σε δικά του όνειρα ή εφιάλτες.

Το Photoglobe Seminars, ίδρυσε και δημιούργησε η Βασιλική Ελευθερίου, η οποία και επιμελείται την έκθεση αυτήν στον πολυχώρο Space Lab, Μοναστηρίου 18, που εγκαινιάζεται στις 30 Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 1η Ιουνίου 2018.

Date

May 30 2018 - Jun 01 2018
Category

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.