Τhai Foot Reflexology Workshop

Ανοίγοντας ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και σύγχρονο κεφάλαιο αναζήτησης γύρω από τις μεθόδους εναλλακτικής ίασης, ανακαλύπτουμε την ρεφλεξολογία. To SpaceLab εξερευνεί αυτό το καινούργιο μονοπάτι παρέα την έμπειρη ομάδα του μουλτι και μαζί καλούμε την Erna Tantanozis, πιστοποιημένη καθηγήτρια από την σχολή Thai Massage Chiang Mai της Ταϋλάνδης, να μας διδάξει και να μας μυήσει στον κόσμο αυτής της εναλλακτικής θεραπευτικής μεθόδου.

Η ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική μέθοδος χαλάρωσης και αυτοΐασης του οργανισμού. Ασχολείται με τα σημεία τα οποία υπάρχουν στα πέλματα, τις παλάμες και τα αυτιά και τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.

Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.
Είναι μία τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της ομοιόστασης, η οποία απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας.

Το σεμινάριο διάρκειας δύο (2) ημερών παρέχει στους συμμετέχοντες, μία πρώτη ενημέρωση στον τομέα της ρεφλεξολογίας, μαθαίνοντας σας πώς να εκτελείτε το Thai Ritual of Foot Reflexology Massage. Περιλαμβάνει λουτρό ποδιών, τεχνικές ζεστάματος των ποδιών με τα χέρια, καθώς και θεραπεία με μασάζ κεφαλιού, αυχένα, ώμου και βραχίονα.

Απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες, όσο και σε επαγγελματίες.

*Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου υπάρχει δυνατότητα παραλαβής διπλωμάτων από την διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή Thai Massage Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Erna Tantanozis (Ιnstructor)
Η πιστοποιημένη instructor του σεμιναρίου έζησε και εργάστηκε αρκετά χρόνια στο Μπαγκλαντές. Εκεί ανακάλυψε και ασχολήθηκε με το Αγιουρβεδικό Μασάζ και αργότερα με το Ταϊλανδικό Μασάζ στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης. Κουρασμένη από την αγχωτική επαγγελματική της ζωή αποφάσισε να ακολουθήσω την καρδιά μου και έτσι άφησε τη δουλειά της και έγινε θεραπεύτρια και καθηγήτρια μασάζ. Διδάσκει σε ιδιωτικά σεμινάρια και σε ξενοδοχεία (SPA)
Εκτός από το Ταϊλανδέζικο μασάζ, ασκεί Ayurvedic Massage, Θιβετιανό Μασάζ Ήχου (Singing bowls) και Chinese cupping (βεντούζες).

Πληροφορίες:
Instructor: Erna Tantanozis
Ημερομηνία: 26 -27 Μαΐου
Τοποθεσία: SpaceLab, Μοναστηρίου 18
Ώρα: 12:00 – 20:00
Earlybird (έως 16 Μαΐου): €130
Earlybird couple (έως 16 Μαΐου): €230
Presale (έως 23 Μαΐου) : €150
Presale couple ((έως 23 Μαΐου)): €250
Presale Φοιτητικό / Ανέργων: €130

** Η προπώληση θα ανακοινωθεί σύντομα

Date

Μάι 26 - 27 2018
Expired!
Category

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *